IMG_20201216_131156

PESSEBRES DE MUNTANYA

 

IMG_20201216_131558

Pels volts de Nadal, molts dels centres excursionistes de Catalunya mantenen la tradició, arrelada de far anys, de posar un pessebre dalt del cim d´una de les nostres muntanyes. Pessebres artístics, ben treballats i ferms per aguantar l´adversa climatologia de l’ hivern a muntanya. Passades les festes, la majoria són recuperats i guardats a l’estatge social del club com a part de la seva història.

Al marge del seu aspecte religiós, no hi ha dubte que el pessebre es una tradició cultural ben ferma que desperta l’estima i simpatia de tothom, i especialment si t´el trobes a l’entorn màgic que desprén la muntanya.

Aquest any a C.ART tenim la sort de tenir amb nosaltres una petita mostra d´aquests pessebres, que els amics del C.E.ALIGA ens han portat per fer-lis un bon rentat de cara i que ens deixen perquè ens acompanyin en el taller aquestes festes, il·luminant un Nadal força apagat per les circumstàncies tan especials que ens toca viure. Gràcies amics per compartir amb nosaltres una mica de la vostra història.