QUI SOM

20150702_102002

Sóc Carme Rius Arbolí, creadora i impulsora de C.ART.
La meva experiència en  la conservació i recuperació de peces i mobiliari antic, així com la transformació de tota mena d’objectes per al seu reciclatge m’ha portat a engegar el projecte de la botiga taller de C.ART.

L’objectiu és de transmetre els meus coneixements a tothom interessat a Recuperar, Reciclar o Restaurar, aquell moble o objecte que valori o bé transformar material de rebuig amb una peça decorativa per poder-la gaudir i utilitzar.

Fa més de 20 d´anys que estic dins el món de la restauració, col·laborant amb diversos professionals restauradors i especialment amb el reconegut retaulista, En Jordi Vila Rufas amb qui vaig compartir moltes experiències, durant anys,  a l’Associació d´ Amics de les Antiguitats de Gràcia ,en el tema de restauració de daurats.

En gran part de formació autodidàctica i titulada en  Policromia i Daurats per la Generalitat de Catalunya, he anat ampliant i actualitzant coneixements en diverses àrees: pintura, moble pintat, fusteria… i integrant en el meu treball les noves tècniques i materials.

Com a feina destacada, vaig col·laborar activament en la restauració del Palauet Bonaventura Ferrer, a Barcelona, en la secció de Policromia i Daurats.

Amant de la Natura, la seva observació ha despertat la meva creativat al llarg dels anys i m´ha portat a realitzar tot un seguit d´escultures naturals, manipulant branques, arrels, troncs, pedres….i unint-les amb la tècnica de la Policromia i Daurats.  Escultures que he tingut el plaer         d´exposar a la Casa del Tibet i a l’ Hotel d´Entitats de Sant Boi.  

Per mi és molt important ser feliç amb el que fem, per això estic molt contenta de veure com gaudiu quan veniu a C.ART.                                                                                                                                                         

.