POLITICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

 

 

 

 


De conformitat amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Instagram i Google +, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis. 

Dades de MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI: 
CIF: 35066625C ADREÇA: MENORCA 8-10 BAIXOS 08020, BARCELONA CORREU ELECTRÒNIC: riuscarme6@gmail.com DOMINI WEB: https://c-art-restaura.com/es 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI, mostrant així interès en la informació que es publicite a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens  facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil. 
L’usuari pot accedir a tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa.

MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer. 

 

 

 

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos: 

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris. Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI, per exemple, eliminar comentaris publicats a la  pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-ho davant la Xarxa Social. Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

 

 

 

 

MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI realitzarà les següents actuacions: 
Accés a la informació pública del perfil. Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI. Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari. 
L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà  d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions 
L’usuari, una vegada unit a la pàgina de MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies,  vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decoro, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, MARIA DEL CARMEN RIUSARBOLI es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.
MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.  L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.
Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI, però si que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions 
MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.
La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de manera algun, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles. 

Publicitat
MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.
No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de MARIA DEL CARMEN RIUS ARBOLI perquè també ells  puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.
A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:
• Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
• Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/
• Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/