PROMOCIONS

 

TALLERS : 10 X 1

Per cada 10 tallers realitzats en tens un de regal o bé un val de 10€ a bescanviar  en la compra de qualsevol article de la botiga.

 

PARTICIPACIÓ A TALLERS

Tots els participants a tallers, tenen el 10% de descompte en les seves compres a la botiga de C.ART, per imports superiors a 2o€.

 

 

SORTEIG MENSUAL  DE 20€

PROMOCIÓ SORTEIG  REFERIT AL NÚMERO PREMIAT DE  L´ONCE  DE L´ULTIM DIVENDRES DE CADA MES (CUPONAZO)  I VINCULAT AL REBUT DELS TALLERS REALITZATS.

Entre tots els que realitzen tallers dirigits, es fa un sorteig mensual d´un val de 20€ per a compres a la botiga de C.ART, per import superior als 20€. Les dues últimes xifres del rebut  lliurat per la realització de caimg_20160802_161925da taller, han de coincidir amb les dues últimes del sorteig de l’ONCE del darrer divendres de cada mes ( Cuponazo), per ser el guanyador del sorteig.     

 

 

 

RÀNQUING ANUAL DE TALLERS REALITZATS.

A C.ART, volem premiar la fidelitat als tallers realitzats durant l´any. Per això a partir del dia de la celebració de la festa tradicional de Nadal al local de C.ART, es comptabilitzaran tots els tallers realitzats per cada persona fins a la festa de l´any següent, elaborant un rànquing d’assistència als tallers.

Les persones que ocupin les 3 primeres posicions d´aquesta classificació tindran un obsequi en forma de val regal per realitzar compres a la nostra botiga, que serà lliurat a la mateixa festa.

 

NOTA.

Els descomptes i vales de compra de les diferents promocions, no són acumulables entre si.